IT-projekt

Min första dag som IT-pedagog

Upp med datorn och så är vi igång!

Jag ser verkligen fram emot att få utmanas i mitt uppdrag som IT-pedagog. Jag gillar att lösa problem, jag är positivt lösningsfokuserad och ganska envis. Jag vill få det rätt och dessutom på ett smidigt sätt! Jag är medveten om att jag inte kommer kunna allt vid första frågan, de digitala verktyg som finns är väldigt många, men jag kommer göra mitt yttersta för att ta reda på svaret! Jag har en bred digital kompetens att utgå från.

Idag njuter jag av att inte ha så många yttre måsten, de inre viljorna får styra dagen. Jag börjar med att få igång denna blogg, som kommer att bli min samlingsplats för digitalt lärande. Jag har även försökt få ner mina idéer på vad jag vill göra…

I eftermiddag är det IT-projektsgenomgång för de pedagoger som har IT-projekt i år 4-9. Nyfiken surfar jag rundor på de olika bloggarna för att lära mig mer om projekten, lite förberedd vill jag vara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.